Online borrel/quiz | 28-05-2020

Beste Dudokkers,

Ongeveer drie weken geleden hebben we met veel succes een eerste online borrel georganiseerd. Omdat we op dit moment helaas nog geen borrels kunnen geven in de Kajuit, organiseren we daarom als bestuur in samenwerking met de kajuitcommissie een online quiz. Deze zal plaatsvinden op donderdag 28 mei 2020 om 20:00. De quiz is via Skype (via de volgende link kom je in de groep waar de quiz zal worden gehouden: https://join.skype.com/kGI2zn0isOvm). Verdere informatie over hoe de quiz in zijn werk gaat, krijgen jullie later nog. Zorg er in ieder geval voor dat je op tijd aan het gesprek deelneemt, zodat je geen enkele vraag mist!

Wat heb je nodig:
– Laptop/tablet/telefoon (eventueel 2 apparaten, 1 voor de vragen en 1 voor de antwoorden). Let op! Alleen een telefoon zal dus niet voldoende zijn;
– Een verbinding met het wereldwijde web;
– Skype account;
– Genoeg kennis;
– Veel hapjes en drankjes voor jezelf. 

Mis je nog een of meerdere artikelen van de bovenstaande lijst, ga dan eens naar www.onzeclubwinkel.nl en steun de vereniging door via deze website je spullen te kopen. Hoe het werkt? Je gaat naar de website van Onze Club Winkel en zoekt naar C.R.&Z.V. Dudok van Heel daarna ga je naar de webshop waar jij naar op zoek bent en koop je je artikelen. Het kost jou niks extra’s, maar levert de vereniging wel een mooi extraatje op waar we leuke dingen mee kunnen doen!

Namens het gehele bestuur en de kajuitcommissie hopen we je op 28 mei om 20:00 te zien. Mocht je technische problemen ondervinden of kom je er niet uit, neem dan contact op met mij! (Check vooraf of je in de groep zit)
 
Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de quiz, laat het dan weten via de volgende link: https://forms.gle/1HLiCdbfgn7YS8g89 
 
Met vriendelijke groet,
 
K.M. (Kylian) Alkemade
Commissaris Externe Betrekkingen
C.R.&Z.V. Dudok van Heel
 
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *