Roeien vanaf Breda

Beste Dudokker,
 
Zoals je weet is het bestuur druk bezig geweest met het zoeken naar alternatieven voor onze burgerleden. Na gesprekken met het bestuur van roeivereniging Breda en een testtraining op vrijdag kan ik je mededelen dat het per maandag 15 juni mogelijk is om te trainen in skiffs vanaf deze locatie. Deze mail bevat de belangrijkste informatie omtrent het roeien vanaf RV Breda.
 
Waar
Roeivereniging Breda
Bredaseweg 30, 4844 CL Terheijden
 
De boten
Op de vereniging zijn drie Dudok skiffs aanwezig: Fredje, Mike Scofield en de Helmuth Jansen. Twee skiffs zijn te vinden in het oude houten boothuis van RV Breda en de derde skiff ligt in de bootloods onder de sociëteit (de riemen van de drie de skiffs liggen tevens in het houten boothuis). Alle boten liggen op plekken waarbij het alleen dragen van een skiff lastig is, kijk dus of je onderling kan afstemmen om samen te gaan. 
 
Wanneer
Met roeivereniging Breda is afgestemd dat wij op werkdagen tussen 12:00 en 16:00 mogen roeien. Mocht je behoefte hebben aan een andere trainingstijd i.v.m. werk/stage neem dan even contact met mij op. Wij houden ons aan dezelfde richtlijnen als de leden van RV Breda en dus duurt een training maximaal 60 minuten (dit is exclusief gereedmaken, schoonmaken, opruimen, etc.).
 
Reserveren
Wanneer je wilt roeien vanaf Breda moeten er drie stappen worden ondernomen:
1. Je reserveert de Skiff via het Myfleet systeem van Dudok zoals je dat gewend bent. Geen inloggegevens hiervoor? Stuur mij dan even een mailtje.
2. Je informeert de Wedstrijdcommissaris over het tijdstip en de datum waarop je wil trainen én in welke boot je roeit 
3. In het systeem van RV Breda wordt er een bloktijd van 60 minuten (excl. wassen, poetsen, etc) gereserveerd waarin je kan roeien; dit wordt voor je gedaan.
 
Er wordt van ons verwacht dat wij bijhouden welke leden er op welk moment aanwezig zijn (geweest). Daarom ben je verplicht om minimaal 24 uur vooraf aan de training door te geven wanneer je gaat roeien. Dit gebeurd per email via wedstrijdcommissaris.
 
Hygiëne
Voor het roeien vanaf RV Breda geldt hetzelfde hygiëne protocol als voor Dudok. Na de training was je zowel de binnenkant als de buitenkant van de boot en de riemen. Ook hier geld dat je omgekleed aankomt en dat de kleedkamers en andere faciliteiten gesloten zijn.
 
Toegang
De roeivereniging Breda is alleen toegankelijk wanneer je een sleutel hebt. De volgende leden binnen de Dudok hebben vanuit het bestuur een sleutel gekregen:
1. Jeroen Freeling
2. Rob de Rooij
3. Kylian Alkemade
4. Gaily Reiling
5. Sam Hooijer
 
De redenatie hierachter is dat de meeste leden zullen gaan skiffen samen met een van deze roeiers/coaches. Mocht dit niet het geval zijn en heb je behoefte aan een eigen sleutel, neem dan contact met mij op om te kijken wat er mogelijk is. Er wordt ook gekeken naar de mogelijkheden voor skiff klassen. De leden die zich hiervoor hebben aangemeld worden daarover t.z.t. geïnformeerd.
 
Als bestuur zijn wij roeivereniging Breda natuurlijk erg dankbaar dat wij van hun locatie gebruik mogen maken. Wij zijn te gast op de vereniging en het bestuur verwacht dat elk lid zich op een representatieve manier zal gedragen (onthoudt dat je Dudok vertegenwoordigt). Daarom zullen dezelfde gedragsregels gelden die wij ook op de KMA handhaven (niet roken op het terrein, gedag zeggen tegen andere mensen, etc.).  Ik wens iedereen heel veel roeiplezier vanaf RV Breda en hoop dat we zo snel mogelijk weer vanaf ons vertrouwde vlot kunnen uitzetten. 
 
Mochten er nog vragen zijn kan je mij altijd bereiken via telefoon of email.
 
Met vriendelijke groet,
 
S.A.J. (Sam) Hooijer
Wedstrijdcommissaris
C.R.&Z.V. Dudok van Heel
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *