UPDATE Coronamaatregelen (7-5-2020)

Geachte Dudokkers,
 
Gisteravond maakte onze premier de route richting ‘het nieuwe normaal’ bekend. Deze route heeft de nodige (positieve) gevolgen voor het oppakken van de roeisport en dus ook voor onze vereniging. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat niet-contactsporten vanaf maandag 11 mei weer zijn toegestaan.
 
Op dit moment kan ik echter nog niet met zekerheid zeggen dat Dudok aanstaande maandag haar deuren weer kan openen voor al haar leden. Ook is niet honderd procent duidelijk of het om slechts skiffjes of ook om andere boten gaat. Om deze reden zullen we als bestuur eerst de richtlijnen van de KNRB afwachten.
 
Wanneer deze richtlijnen van de bond duidelijk zijn zal het bestuur contact opnemen met het crisismanagementteam van de KMA, om na te gaan of ook zij toestemming geven voor het hervatten van de roeiactiviteiten op het terrein.
 
Ik hoop iedereen op deze wijze een heldere inkijk te hebben kunnen geven in de eerste stappen van het proces richting ‘het nieuwe Dudok.’
 
Mijn mede-bestuurders en ik doen onze uiterste best om jullie, op een verantwoordelijke manier, zo spoedig mogelijk weer op het water te zien.
 
Met vriendelijke groet,
 
J.M.A. (Joris) Felen
President der  C.R.&Z.V. Dudok van Heel
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *